Landelijk wonen aan de rand van de stad

Beaugaard is met recht een unieke plek aan de rand van Hellevoetsluis. Door de overgang van stad naar land geniet je op deze locatie volop van het rijke polderlandschap, maar ook van alle faciliteiten van Hellevoetsluis, Voorne aan Zee én Rotterdam. En wist je al dat de haven van Hellevoetsluis direct is aangesloten op het Haringvliet en op steenworp afstand ligt?

Bij de ontwikkeling van Beaugaard verliezen we de kwaliteit van het polderlandschap, water en natuur zeker niet uit het oog. We maken graag gebruik van de bestaande kwaliteiten van dit landschap en de natuur voor zowel recreatie als landelijk wonen.

Wonen in Beaugaard zorgt 365 dagen per jaar voor het vakantiegevoel….. Wat wil je nog meer? 

Hier woon je in een klimaatadaptieve en natuurinclusieve omgeving

Ons doel? Gezamenlijk een écht gezonde leefomgeving creëren voor mens en dier.

We gaan in de ontwikkeling van Beaugaard voor een natuurlijke aanpak die inspeelt op het klimaat. Door met meer zorg natuur, water en groen toe te voegen, creëren we niet alleen een aangename woonomgeving, maar bieden we ook oplossingen voor belangrijke maatschappelijke uitdagingen. Dit betekent minder last van hitte en wateroverlast, een schonere lucht, de opvang van regenwater en een fijne plek om te ontspannen. In Beaugaard kijken we naar volledige betekenis van duurzaamheid. We zetten in op natuurvriendelijke en klimaatbestendige aanpassingen, en denken na over het gebruik van herbruikbare materialen en duurzame energiebronnen.

Het toepassen van groen in de openbare ruimte werkt ontspannend, uitnodigend en verbindend voor ons mensen. Tegelijkertijd biedt het een thuis aan verschillende insecten, vogels en kleine zoogdieren. Zo wordt Beaugaard niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren een fijne en gezonde leefomgeving. En dragen we ons steentje bij aan de wereld van morgen.

Sfeerbeelden beeldkwaliteitplan Beaugaard

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.