Inloopavond 30 mei

Wat een belangstelling! Meer dan 450 belangstellenden zijn langs geweest op de inloopavond in het gemeentehuis van Voorne aan Zee in Hellevoetsluis. Niet alleen was er veel belangstelling voor de toekomstige huizen, maar ook werden er vragen gesteld over bijvoorbeeld het groen en verkeer. Ben je niet in de gelegenheid geweest om langs te komen? Geen probleem! Hieronder kun je de informatiepanelen die op deze avond zijn getoond op je gemak nog bekijken.

Daarnaast staat op de website meer informatie over het voorontwerp bestemmingsplan en de woonsferen van de eerste fase. Tot 28 juni a.s. is het nog steeds mogelijk om jouw vraag of opmerking op het voorontwerp bestemmingsplan aan de gemeente te laten weten (formele inspraakreactie). Je kunt hiervoor een mail sturen naar [email protected] onder vermelding van “inspraakreactie De Boomgaard”. Meer informatie kun je terugvinden op www.voorneaanzee.nl/gebiedsontwikkeling-boomgaard en www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Hoe ziet de planning er de komende maanden uit?

Na 28 juni worden alle formele reacties op het voorontwerp bestemmingsplan verzameld en voor zover relevant verwerkt tot een inspraaknota. Hierin staat dan ook welke aanpassingen er op basis van deze reacties zijn gedaan in het ontwerpbestemmingsplan. Het college van de gemeente Voorne aan Zee stelt de inspraaknota vast. Dit zal naar verwachting na de zomer zijn.

Naast de formele reacties op het voorontwerp bestemmingsplan hebben we ook veel algemene vragen en opmerkingen ontvangen. In de nieuwsbrief na de zomer zullen we ook hierop een reactie geven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.