De Boomgaard Hellevoetsluis heet vanaf nu Beaugaard

Het is een feit; De Boomgaard Hellevoetsluis gaat voortaan door het leven als Beaugaard. Zelfde klank maar mooier, in alle opzichten! Vanaf 30 mei is onze nieuwe website live (www.woneninbeaugaard.nl). Hier vind je informatie over onze plannen voor Beaugaard en het laatste nieuws met betrekking tot de ontwikkeling van het project.

Beaugaard wordt ontwikkeld tot kleine woonbuurten met een gevarieerd woonprogramma. Of je nu jong of oud bent, een rijwoning of een vrijstaande woning zoekt; er is voor ieder wat wils. De kleine woonbuurten sluiten aan op de omgeving en worden omringd door de natuur. Dat maakt wonen in Beaugaard zo bijzonder.

Woon jij straks graag langs het Boslint of geniet je juist liever van adembenemende vergezichten over het weidse polderlandschap? De keuze is aan jou.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Beaugaard? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief! Indien je je eerder al hebt aangemeld voor de nieuwsbrief van De Boomgaard, hoef je je niet opnieuw aan te melden. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte wordt gehouden van de laatste ontwikkelingen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.