Maak kennis met: Appelgaard!

Binnenkort start de verkoop van de 25 duurzame gezinswoningen van Appelgaard, de eerste fase van Beaugaard.

In deze groene, natuurinclusieve en klimaatadaptieve omgeving worden er straks 45 duurzame houtbouw eengezinswoningen gebouwd. Allemaal zijn ze ontworpen rondom het thema ‘landelijk wonen’ en met elkaar vormen ze het buurtje ‘Appelgaard’. De 25 koopwoningen uit deze fase gaan binnenkort, na het onherroepelijk worden van het bestemmingsplan, in verkoop. Dit is de eerste fase van de gebiedsontwikkeling van Beaugaard, en jij kunt daar onderdeel van zijn.

Meer informatie Appelgaard Aanmelden nieuwsbrief Appelgaard

Met een nieuwbouwwoning in Appelgaard ben je niet alleen klaar voor de toekomst, maar draag je ook je steentje bij aan de toekomst. Wanneer je kiest voor een woning in Appelgaard, kies je voor een gezonde en duurzame manier van wonen. De houtskeletbouw woningen zijn 100% CO2 neutraal geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland en zijn gemaakt van natuurlijke, biobased materialen zoals hout. De woningen zijn uitstekend geïsoleerd, beschikken over de nieuwste installaties, het dak is aan één zijde geheel voorzien van zonnepanelen en de ramen zijn van HR+++ glas. Dit maakt je woning enorm energiezuinig. De woningen hebben energielabel A+++ of zelfs A++++.

Het kloppende hart van de ontwikkeling van Appelgaard is het fijne groene en natuurlijke binnengebied. Met verschillende (fruit)bomen, heesters, een bloemrijk graslandschap en klimplanten die via pergola’s omhoog groeien is dit 365 dagen per jaar een fijne plek om te verblijven. De bestaande bomen aan de rand van de ontwikkeling, die grotendeels behouden blijven, geven het gebied een nog groenere uitstraling. In het autoluwe binnengebied wordt een speeltoestel voor kinderen geplaatst en is er ruimte om elkaar te ontmoeten.

De 3 woningtypes in Appelgaard liggen niet alleen in een mooie omgeving, ze hebben ook nog eens heel veel te bieden! De woningen hebben woonoppervlaktes van ca. 79 tot 118 vierkante meter, hebben 2 of 3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolder, zo is er voor ieder wat wils. Ook zijn er verschillende optiemogelijkheden om de woning nog verder naar wens te maken. Alle woningen hebben een diepe achtertuin, een voortuin aan het groene binnengebied en een losse berging in de achtertuin. Er zijn ook een groot aantal woningen met 1 of 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.